Er was eens… Op 28 juni 2016 vond het jaarlijkse D&B Rosé evenement plaats in het pittoreske Muiden. Een evenement waarbij dit jaar het thema ‘verhalen’ centraal stond. Cuisine on tour verzorgde tijdens dit bijzondere evenement de culinaire invulling.

Het begon met interessante brainstormsessies over hoe het thema ‘verhalen’ te combineren met food en drinks. Deze inspirerende sessies waren het begin van ons verhaal. De gasten werden in een weiland verwelkomd met een verfrissende appelcider, gepresenteerd in hippe jampotjes en op de statafels werden diverse lekkernijen gepresenteerd in mooie boekdozen. Vervolgens vonden er enkele presentaties van onder andere een antropoloog, een neuroloog en een storyteller plaats in een mooie open tent.

Een hoofdstuk verder, na het plenaire gedeelte, werd de gasten verzocht een wandeling te maken en de borden te volgen naar het hoofdkantoor van D&B. Hier werden de gasten opgevangen met diverse soorten rosé en culinaire lekkernijen. Zo werden onder begeleiding van chef kok Ramon Beuk heerlijke ceviches van sardine, geroosterde gamba’s, smaakvolle rundersteak tartaar en pulled pork uitgeserveerd. Een bourgondische middag met mooie wijnen en lekker eten. En iedereen leefde nog lang en gelukkig…

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Fotocredit: Ramon van Jaarsveld