De derde Benefit Night op zaterdag 10 oktober 2015 van het Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends was een groot succes. Mede dankzij een zeer succesvolle veiling en loterij heeft de Benefit Night 2015 maar liefst € 257.070,- opgeleverd! Cuisine on tour is trots dat zij als nieuwe culinair partner verbonden is aan dit evenement.

De totale opbrengst van de Benefit Night komt geheel ten goede aan Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends. Kinderen en jongeren met een beperking uit Amsterdam en omstreken wordt de mogelijkheid geboden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving.

Ook dit jaar vond de Benefit Night plaats in de tot feestzaal omgetoverde sporthal van het Ronald McDonald Centre te Amsterdam, met bijna 50 verkochte tafels. De productie van het evenement was wederom in handen van EGO Company.
Met optredens van o.a. Klaas van der Eerden, Martijn Fischer en Glennis Grace kregen de bijna 500 aanwezige gasten een gevarieerd programma en een driegangen diner voorgeschoteld. De avond werd gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Esther Schouten.

Etienne Spee, directeur van het Ronald McDonald Centre: “Onze dank gaat uit naar alle artiesten, bedrijven en personen die belangeloos hebben meegeholpen om deze editie tot een groot succes te maken. Wij kijken alvast weer uit naar volgend jaar!”

Dimitri Chalos van Cuisine on tour: “Wij waren op zoek naar een passend goed doel om met onze organisatie te steunen. Ons is de kans geboden aan te haken bij dit evenement voor het Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends. Met veel toewijding hebben wij met ons hele team onze bijdrage geleverd aan dit evenement. Voor ons allen een prachtige ervaring!
Samen met de andere partners Ampco Flashlight, All Areas, &CO, Heman en de sponsoring partners van het RMDC hebben we er een fantastische avond van weten te maken en een mooie bijdrage geleverd aan het Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends.”

                         2. Persfoto Ronald McDonald Benefit Night - vierkant  Ronald McDonald tafel Benefit Night 2015 Persfoto