Copyright
De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Cuisine on tour. Het is niet toegestaan om de site of een gedeelte daarvan openbaar te maken, op te slaan of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Cuisine on tour.

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Ondanks dit is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is of fouten kan bevatten. Hoewel Cuisine on tour zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.cuisineontour.nl of www.trendcatering.nl.

Informatie van derden
Het is mogelijk dat via de website van Cuisine on tour toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Cuisine on tour kan in geen enkele situatie aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina’s of -sites.

Design
Deze website is gerealiseerd in samenwerking met DVB MEDIA