Nieuw, innovatief en helemaal hip, een gepersonaliseerd diner. Laat u verrassen door dit nieuwe concept van Cuisine on tour. Gaat uw voorkeur uit naar vlees, vis, gevogelte of vegetarisch? En welke kleur spreekt u het meeste aan rood, geel of groen? Een leuk nieuw concept met een spannend verrassingselement wat zeer geschikt is voor een sit-down diner.

Bij aanvang wordt bij de registratiebalie gevraagd naar de naam van de gast. Vervolgens wordt de voorkeur voor vlees, vis, gevogelte of vegetarisch genoteerd. Tevens wordt de gast gevraagd naar de voorkeur voor de kleur rood, geel of groen (of misschien wel oranje, zwart, roze of paars, wat u wilt). Wat de betekenissen van de kleuren zijn wordt niet verteld, dat hoort bij de verrassing. Zodra de gegevens van de gasten binnen zijn, kunnen de koks aan de slag met het op maat maken van de gerechten. Door middel van kleurcodes en naamkaartjes worden de gerechten aan de juiste personen geserveerd.

Al diverse keren heeft Cuisine on tour dit concept tot een groot succes weten te brengen. De reacties zijn dan ook zeer lovend. “Zodra het bord op tafel wordt gezet glunderen de gasten”, aldus Dimitri Chalos, algemeen directeur Cuisine on tour. “Het vergt aardig wat voorbereiding en inspanning, maar dat maakt het concept juist uitdagend en leuk.” Gepersonaliseerde catering biedt veel kansen, wat dacht u bijvoorbeeld van het toepassen van de kleuren van uw bedrijf? Ons doel is om de gasten een bijzondere culinaire beleving te laten ervaren, waar dit concept uiterst geschikt voor is.

Geïnteresseerd in een gepersonaliseerd diner? Neem dan gauw contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee!